Jubileum 25 jaar Kadam Choling

Dit jaar is het 25 jaar geleden dat het kerkgenootschap Kadam Chöling officieel werd opgericht. Dat zouden we graag groots in het centrum willen vieren, maar dat moeten we gezien de huidige situatie begrijpelijk uitstellen. 
Wel willen we deze heuglijke gebeurtenis niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zijn wij verheugd dat eerwaarde Dagpo Rinpochee heeft geaccepteerd om online samen met ons stil te staan bij het jubileum van Kadam Chöling. 
 
Op zondag 20 juni 2021 zullen we een virtuele bijeenkomst organiseren via Zoom.
Dit zal plaatsvinden van 10:00 – 12:00 uur. Aan het begin van deze bijeenkomst staan we stil  bij de geschiedenis van Kadam Chöling in Nederland en aansluitend zal eerwaarde Dagpo Rinpochee een publieke lezing geven met als onderwerp: Boeddhistische beoefening in de dagelijkse praktijk
 
Voor de geschiedenis van Kadam Chöling zijn we op zoek naar onder andere foto’s en mooie anekdotes. Met name van de eerste jaren waarin Rinpochee op diverse plekken in het land lezingen heeft gegeven. Als je dus mooie foto’s of anekdotes hebt vragen wij je om deze digitaal naar ons te sturen met het liefst een jaartal en locatie. Hiervan wordt dan een presentatie gemaakt.
 
Daarnaast willen we namens Kadam Chöling en haar leden eerwaarde Dagpo Rinpochee een cadeau aanbieden. We zijn nog aan het zoeken wat we precies gaan aanbieden, maar willen alle leden de mogelijkheid geven om hier aan bij te dragen. Indien je wilt bijdragen aan dit cadeau kan je jouw bijdrage overmaken naar:
NL94 INGB 0666 8988 39 t.n.v. V.L.M. Tjoa onder vermelding: Cadeau Rinpochee jubileum. 
 
Wij zien er naar uit om samen met jullie ons 25 jarig jubileum te vieren.
 
Bestuur Kadam Chöling  

Datum en Tijd
Data - 20 juni, 2021
10:00 - 12:00

Categorieën
Lezing eerwaarde Dagpo Rinpochee


Comments are closed.

Kadam menu