Lidmaatschap / donateur / belangstellende

lidmaatschap

Dalai Lama en Dagpo Rinpochee

Dalai Lama en Dagpo Rinpochee

Het kerkgenootschap Kadam Chöling heeft leden en donaties nodig om haar activiteiten uit te kunnen voeren. Wij stellen op prijs als u lid en/of donateur zou willen worden.

Bijdrage lidmaatschap 2020

Individuele lidmaatschap: € 60,-

Gezinslidmaatschap: € 95,-

U kunt uw bijdrage voor het lidmaatschap over maken op rekeningnummer NL56INGB0000354614 t.n.v. Kadam Chöling te Amsterdam o.v.v. bijdrage lidmaatschap 2020 én uw naam. Vul tevens het formulier op deze pagina in. Wij houden u als lid op de hoogte van onze activiteiten middels e-mail.

Donateur

Kadam Chöling is een organisatie die zonder winstoogmerk wil bijdragen aan de verspreiding van het Tibetaanse boeddhisme in Nederland. Kadam Chöling probeert haar activiteiten voor iedereen toegankelijk te maken en de deelnamekosten zo laag mogelijk te houden. U kunt Kadam Chöling steunen in haar activiteiten middels een donatie. Kadam Chöling heeft een ANBI status. FDit betekent dat donatie en giften aftrekbaar zijn van de belasting.

U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer NL56 INGB 0000354614 t.n.v. Kadam Chöling te Amsterdam o.v.v. donatie

Belangstellende

U kunt zich als belangstellende opgeven via het formulier op deze pagina. Wij houden u dan per e-mail op de hoogte van onze activiteiten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kadam menu