Contact

Adresgegevens

Kadam Chöling Holland
Zijlweg 286A
2015 CN Haarlem
Nederland

E-mailadres: kadamcholing@gmail.com

Rekeningnummer kerkgenootschap:
NL56 INGB 0000354614
t.n.v. Kadam Chöling te Amsterdam

kadam-choling-stairs-temple

Opmerkingen en vragen zijn welkom

Velden met een * zijn verplicht

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Route en parkeren centrum Kadam Chöling

ROUTE CENTRUM KADAM CHÖLING
Met de auto: neem op de A9 de afslag Haarlem Zuid (N205). Ga rechtdoor over de Schipholweg. Met de bocht mee naar links, Buitenrustlaan, vervolg op de Kamperlaan, rechtdoor Paviljoenslaan. Dreef oversteken naar Florapark (flauwe bocht naar rechts), slinger mee met de weg: Jordenstraat, Lorenzplein, Edenstraat, Raambrug, Wilhelminastraat, Zijlvest, links de brug over en naar rechts Zijlsingel. Linksaf de Zijlweg in, no. 286 is aan de linkerkant.

Met de trein: neem de trein van station Haarlem naar Zandvoort. Stap uit bij station Overveen. Loop bij de Tetterodeweg naar rechts, ga rechtsaf over de Bloemendaalseweg. ga linksaf de Zijlweg in. No. 286 ligt aan de overkant. Ongeveer 10 minuten lopen.

Of: stap uit bij station Haarlem. Er rijden 2 bussen van het station naar de Zijlweg die op 100 meter van het centrum stoppen:
Bus 14, richting Heemstede station, op zondag vanaf 09.45 elk uur
Bus 81, richting Zandvoort, op zondag vanaf 08.38 elk uur, vanaf 12.00 uur 2x per uur.
Uitstappen bij halte Hogeschool Inholland. In de rijrichting verder lopen en schuin oversteken.

PARKEREN
Parkeren aan de Zijlweg is alléén toegestaan voor bewoners en vergunninghouders. Er wordt regelmatig gecontroleerd. Alleen bij de parkeermeters op de Zijlweg kan men parkeren, ma t.m za tot 21.00 uur voor € 1,85 per uur. Zondag is vrij parkeren bij de parkeermeters.

Parkeren Bijdorplaan, 1e zijstraat rechts van Zijlweg naar Overveen (Loetje) toe:
links is parkeren voor vergunninghouders, rechts 15 parkeervakken met betaald parkeren, ma t/m za tot 21.00 uur, € 1,85 per uur. Op zondag is hier vrij parkeren.

Parkeerterrein van een gemeentelijk gebouw aan de Schoonzichtlaan, schuin tegenover Zijlweg 286; parkeren à € 3,50 per dag van maandag t/m vrijdag tot 19.00 uur. Za en zo is dit terrein gesloten.

Vrij parkeren is ook mogelijk in het gebied van Overveen dat achter dit gemeentelijk gebouw ligt. Op de Schoonzichtlaan doorrijden langs het grote parkeerterrein en met de bocht mee naar rechts en links gaan. Onder het spoor door waarna het gebied vrij parkeren begint: maandag t/m vrijdag na 16.00 uur, in sommige straten na 17.00 uur, en zaterdag en zondag vrij parkeren.

Vrij parkeren is kan tevens bij het treinstation van Overveen aan de Tetterodeweg; naar het station rijden en rechts langs het cafe Klein Centraal een klein weggetje inrijden, langs tandartspraktijk en Station Overveen tot de parkeerplaats waar je gratis kan parkeren. Vanaf daar moet u ong. 10 minuten lopen naar het centrum.

Kadam menu